Publikavimo data: 2024-06-08
Aromatingi lašiniai, iškepti žolelėse
Žolelėse kepti lašiniai visada palieka virtuvėje kvepiantį kvapų pėdsaką. Produktas priima bet kurį iš jų, sugeria juos ir dėl to tampa itin skanus. Šiuo atveju naudojami visi naudingi prieskoniai - Provanso žolelės, česnakai, svogūnai, prancūziškos garstyčios ir kepimo rankovėje technika. Tokie lašiniai taps bet kokio stalo puošmena, sotūs pusryčiai ar užkandis.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Sudėkite prieskonius, garstyčias, druską ir cukrų. Įtrinkite juos į lašinius ir padėkite į šaldytuvą 12 valandų marinuotis.
Žingsnis 2
Sudėkite lašinius į kepimo rankovę ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 40 minučių 200 laipsnių temperatūroje. Išimkite iš orkaitės ir palikite 120 minučių atvėsti.
Kategorijos