Aromatingi lašiniai su malta kalendra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aromatingi lašiniai su malta kalendra

Taukai labai dažnai naudojami kulinarijoje. Prieš tai jie verdami, kepami, sūdomi arba rūkomi. Dėl tokio apdorojimo juos galima ilgai laikyti. Šiame recepte naudojama kalendra, kuri lašiniams suteikia pikantišką ir aitrų medienos skonį.
Gaminimo laikas
4320 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
731 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
80 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi lašiniai su malta kalendra Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius gabalėliais. Česnaką sutrinkite presu arba smulkia tarka. Sumaišykite druską, pipirus, papriką ir maltą kalendrą ir sumaišykite su susmulkintu česnaku. Jei reikia, sumalkite lauro lapą kavos malūnėliu. Sudėkite į marinavimo mišinį.

Žingsnis 2

Aromatingi lašiniai su malta kalendra Žingsnis 2
Gabalėlius lašinių gerai įtrinkite druskos ir prieskonių mišiniu, tada kiekvieną gabalėlį suvyniokite į maistinę plėvelę. Palikite kambario temperatūroje 24 valandoms, tada įdėkite į šaldytuvą ir marinuokite dvi dienas. Paruoštus lašinius laikykite šaldiklyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos