Publikavimo data: 2024-06-08
Aromatingi lašiniai su malta kalendra
Taukai labai dažnai naudojami kulinarijoje. Prieš tai jie verdami, kepami, sūdomi arba rūkomi. Dėl tokio apdorojimo juos galima ilgai laikyti. Šiame recepte naudojama kalendra, kuri lašiniams suteikia pikantišką ir aitrų medienos skonį.
Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius gabalėliais. Česnaką sutrinkite presu arba smulkia tarka. Sumaišykite druską, pipirus, papriką ir maltą kalendrą ir sumaišykite su susmulkintu česnaku. Jei reikia, sumalkite lauro lapą kavos malūnėliu. Sudėkite į marinavimo mišinį.
Žingsnis 2
Gabalėlius lašinių gerai įtrinkite druskos ir prieskonių mišiniu, tada kiekvieną gabalėlį suvyniokite į maistinę plėvelę. Palikite kambario temperatūroje 24 valandoms, tada įdėkite į šaldytuvą ir marinuokite dvi dienas. Paruoštus lašinius laikykite šaldiklyje.
Kategorijos