Publikavimo data: 2024-06-23
Aromatingi mėsos kukuliai, iškepti makaronų lizduose
Makaronų lizduose kepti mėsos kukuliai yra ne tik labai skanus ir sotus patiekalas, bet ir neįprastas. Šiuo patiekalu galite nustebinti savo svečius, patikėkite, jie jo dar niekada nėra matę.
Žingsnis 1
Ryžius 7 minutes virkite garuose verdančiame vandenyje. Į maltą mėsą sudėkite virtus ryžius, druską, petražoles, česnaką ir viską gerai išmaišykite. Pomidorą perpjaukite per pusę ir šaukštu išimkite minkštimą. Pomidorų puseles įdarykite malta mėsa.
Žingsnis 2
Makaronų lizdus sudėkite į puodą. Sumaišykite vandenį, grietinėlę, druską, petražoles ir česnaką. Supilkite padažą ant lizdų, užvirinkite ir virkite 1 minutę. Kai lizdai šiek tiek suminkštės, sudėkite į juos pomidorus ir maltą mėsą, patikrinkite, ar padažas padengia makaronus, jei nepakankamai - įpilkite daugiau vandens, troškinkite po dangčiu 25 minutes. Pabaigoje pabarstykite tarkuotu sūriu.
Kategorijos