Publikavimo data: 2024-09-21
Aromatingi naminiai kotletai su česnakais
Naminiai kotletai - tai patiekalas, kuris visiems sukelia ypatingų emocijų. Galima net sakyti, kad vien paminėjus tokį patiekalą kyla malonūs prisiminimai apie namus. Kvapnūs, kvapnūs ir labai skanūs naminiai maltos jautienos kotletai su česnakais - tai patiekalas, kurio tiesiog negalima praleisti pro ausis.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį ar puodelį įdėkite kelias baltos duonos riekes ir užpilkite jas šiltu pienu. Palikite kuriam laikui, tada pieną išpilkite ir švelniai išspauskite duoną.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, o česnaką išspauskite per specialų presą. Viską porą minučių pakepinkite įkaitintame svieste, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Sudėkite mirkytą šoninę, kiaušinį, kepintą svogūną ir česnaką, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Viską įmaišykite į maltą mėsą, stengdamiesi pasiekti vientisą konsistenciją.
Žingsnis 4
Suformuokite ovalius kotletus. Dėkite ant keptuvės ir kiekvieną kotletą šiek tiek suplokite. Kepkite kotletus įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių 5-7 minutes, kol paruduos.
Kategorijos