Publikavimo data: 2024-06-22
Aromatingi pieniški blyneliai su vištienos įdaru
Aromatingi pieniški blyneliai su vištienos įdaru - tai klasikinis receptas, daugeliui pažįstamas nuo vaikystės. Aromatingas klasikinių blynų skonis, kurį puikiai papildo sultingos maltos vištienos, svogūnų, sūrio ir mėgstamų prieskonių įdaras. Jūsų artimiesiems tai patiks pusryčiams.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius. Supilkite aliejų ir prieskonius. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į mišinį suberkite miltus ir nuolat maišykite, kad masė taptų vientisa.
Žingsnis 3
Nuolat maišydami supilkite pieną į miltų mišinį ir sudėkite grietinę. Nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų.
Žingsnis 4
Tešlą pilkite samčiu ant riebalais pateptos ir įkaitintos keptuvės. Tolygiai paskirstykite tešlą aplink keptuvės perimetrą. Kepkite, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Sudėkite maltą mėsą į gilų dubenį. Svogūną sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į maltą mėsą.
Žingsnis 6
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite su malta mėsa. Druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Ant blyno dėkite paruoštą įdarą. Suvyniokite bet kokiu norimu būdu ir kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos