Aromatingi pieniški blyneliai su vištienos įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Aromatingi pieniški blyneliai su vištienos įdaru

Aromatingi pieniški blyneliai su vištienos įdaru - tai klasikinis receptas, daugeliui pažįstamas nuo vaikystės. Aromatingas klasikinių blynų skonis, kurį puikiai papildo sultingos maltos vištienos, svogūnų, sūrio ir mėgstamų prieskonių įdaras. Jūsų artimiesiems tai patiks pusryčiams.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi pieniški blyneliai su vištienos įdaru Žingsnis 1
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius. Supilkite aliejų ir prieskonius. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Aromatingi pieniški blyneliai su vištienos įdaru Žingsnis 2
Į mišinį suberkite miltus ir nuolat maišykite, kad masė taptų vientisa.

Žingsnis 3

Aromatingi pieniški blyneliai su vištienos įdaru Žingsnis 3
Nuolat maišydami supilkite pieną į miltų mišinį ir sudėkite grietinę. Nuolat maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų.

Žingsnis 4

Aromatingi pieniški blyneliai su vištienos įdaru Žingsnis 4
Tešlą pilkite samčiu ant riebalais pateptos ir įkaitintos keptuvės. Tolygiai paskirstykite tešlą aplink keptuvės perimetrą. Kepkite, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Aromatingi pieniški blyneliai su vištienos įdaru Žingsnis 5
Sudėkite maltą mėsą į gilų dubenį. Svogūną sutarkuokite smulkia tarka ir suberkite į maltą mėsą.

Žingsnis 6

Aromatingi pieniški blyneliai su vištienos įdaru Žingsnis 6
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite su malta mėsa. Druskos ir pipirų pagal skonį. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 7

Aromatingi pieniški blyneliai su vištienos įdaru Žingsnis 7
Ant blyno dėkite paruoštą įdarą. Suvyniokite bet kokiu norimu būdu ir kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos