Aromatingi pievagrybiai su sultiniu, daržovėmis ir žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aromatingi pievagrybiai su sultiniu, daržovėmis ir žirneliais

Sotus grybų patiekalas ant mėsos sultinio su kumpiu, daržovėmis ir žirneliais tinka visoms progoms, nes šiuolaikinis gyvenimo ritmas labai įtemptas ir daugelis žmonių neturi laiko net pavalgyti. Šis patiekalas toks turtingas - jame yra visko, ko reikia organizmui, - augalinių ir gyvulinių baltymų, angliavandenių, riebalų, skaidulinių medžiagų, vitaminų, mineralų.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.37/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi pievagrybiai su sultiniu, daržovėmis ir žirneliais Žingsnis 1
Užvirkite mėsą, pasūdykite vandenį. Kai užvirs, nuimkite putas ir sudėkite grybus. Viską virkite, kol išvirs. Atskirame puode išvirkite žirnelius.

Žingsnis 2

Aromatingi pievagrybiai su sultiniu, daržovėmis ir žirneliais Žingsnis 2
Paruoškite svogūnų, morkų ir sviesto keptuvę.

Žingsnis 3

Aromatingi pievagrybiai su sultiniu, daržovėmis ir žirneliais Žingsnis 3
Į sultinį sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, griežinėliais supjaustytą kumpį, kepsnį ir virtus žirnelius. Virkite, kol bulvės bus paruoštos. Baigiant virti įberkite žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su grybais, sriubos, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, bulvių sezonas, voveraičių sezonas, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos