Publikavimo data: 2024-05-25
Aromatingi pievagrybiai su sultiniu, daržovėmis ir žirneliais
Sotus grybų patiekalas ant mėsos sultinio su kumpiu, daržovėmis ir žirneliais tinka visoms progoms, nes šiuolaikinis gyvenimo ritmas labai įtemptas ir daugelis žmonių neturi laiko net pavalgyti. Šis patiekalas toks turtingas - jame yra visko, ko reikia organizmui, - augalinių ir gyvulinių baltymų, angliavandenių, riebalų, skaidulinių medžiagų, vitaminų, mineralų.
Žingsnis 1
Užvirkite mėsą, pasūdykite vandenį. Kai užvirs, nuimkite putas ir sudėkite grybus. Viską virkite, kol išvirs. Atskirame puode išvirkite žirnelius.
Žingsnis 2
Paruoškite svogūnų, morkų ir sviesto keptuvę.
Žingsnis 3
Į sultinį sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, griežinėliais supjaustytą kumpį, kepsnį ir virtus žirnelius. Virkite, kol bulvės bus paruoštos. Baigiant virti įberkite žolelių.
Kategorijos