Aromatingi sezamo vištienos piršteliai su medaus garstyčių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Aromatingi sezamo vištienos piršteliai su medaus garstyčių padažu

Vištienos lazdelės yra gana populiarus patiekalas, kuris išpopuliarėjo dėl malonaus traškumo ir ryškaus skonio, ilgai išliekančio burnoje. Sezamo ir medaus bei garstyčių padaže virti vištienos piršteliai tampa dar skanesni ir gardesni.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi sezamo vištienos piršteliai su medaus garstyčių padažu Žingsnis 1
Filė nuplaukite ir supjaustykite lazdelėmis. Sudėkite į dubenį, užpilkite sojų padažu ir palikite marinuotis valandą. Sumaišykite medų ir garstyčias, tada supilkite citrinos sultis ir augalinį aliejų, išmaišykite. Išimkite marinuotą vištieną ir kiekvieną gabalėlį pamerkite į miltus, tada į kiaušinį ir galiausiai į sezamo sėklas. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite vištieną iš abiejų pusių, kol ji taps auksinė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos