Publikavimo data: 2025-08-21
Aromatingi sezamo vištienos piršteliai su medaus garstyčių padažu
Vištienos lazdelės yra gana populiarus patiekalas, kuris išpopuliarėjo dėl malonaus traškumo ir ryškaus skonio, ilgai išliekančio burnoje. Sezamo ir medaus bei garstyčių padaže virti vištienos piršteliai tampa dar skanesni ir gardesni.
Žingsnis 1
Filė nuplaukite ir supjaustykite lazdelėmis. Sudėkite į dubenį, užpilkite sojų padažu ir palikite marinuotis valandą. Sumaišykite medų ir garstyčias, tada supilkite citrinos sultis ir augalinį aliejų, išmaišykite. Išimkite marinuotą vištieną ir kiekvieną gabalėlį pamerkite į miltus, tada į kiaušinį ir galiausiai į sezamo sėklas. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite vištieną iš abiejų pusių, kol ji taps auksinė.
Kategorijos