Publikavimo data: 2024-10-13
Aromatingos bulvės su česnakais
Kartais norisi paįvairinti pažįstamus patiekalus, juos pagardinti arba iš pažįstamų produktų pagaminti ką nors ypatingo. Česnakas kartu su rozmarinu įprastoms bulvėms suteiks neįprasto skonio ir aromato. Kartą išbandę šį paprastą patiekalą, būsite pasirengę jį kartoti vėl ir vėl.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite griežinėliais, o česnaką - smulkiais kubeliais. Į bulves suberkite druską, prieskonius, rozmariną ir česnaką, apšlakstykite aliejumi, gerai išmaišykite ir palikite 5 min. marinuotis uždengus dangčiu. Per tą laiką bulvės marinuosis ir sugers prieskonių, rozmarino ir česnako aromatą.
Žingsnis 2
Sudėkite daržoves į kepimo indą ir sandariai uždenkite folija. Šakute arba dantų krapštuku folijoje padarykite keletą skylučių. Įdėkite formą valandai į iki 200 °C įkaitintą orkaitę.
Kategorijos