Aromatingos įdarytos paprikos su mėsa ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aromatingos įdarytos paprikos su mėsa ir ryžiais

Paprikos plačiai naudojamos kulinarijoje. Be to, jose gausu vitamino P, kuris, beje, buvo pavadintas šio vaisiaus garbei. Varpinės paprikos labai naudingos insulto profilaktikai, nėštumo metu ir net sergant diabetu. Ne veltui iš jos ruošiama daugybė patiekalų. Vienas iš labiausiai paplitusių patiekalų iš paprikų yra būtent įdarytos paprikos. Įdarytos paprikos yra gana kaloringas patiekalas, todėl jį dažniausiai renkasi vasarą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingos įdarytos paprikos su mėsa ir ryžiais Žingsnis 1
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus pakepinkite svogūnus ir morkas. Ryžius išvirkite iki pusės pasūdytame vandenyje. Tada juos nusausinkite ir sumaišykite su svogūnais, morkomis, malta mėsa ir pomidorų pasta. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Aromatingos įdarytos paprikos su mėsa ir ryžiais Žingsnis 2
Gautu mišiniu pripildykite paprikas ir sudėkite jas į puodą. Įdėkite lauro lapą ir troškinkite apie pusantros valandos. Tuomet palikite patiekalą dar 30 min. brinkti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, įdarytos daržovės, paprasta, pietūs, vakarienė, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, ryžių patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos