Publikavimo data: 2025-08-19
Aromatingos įdarytos paprikos su vištienos filė
Įdarytos paprikos yra beprotiškai skanus ir sotus patiekalas. Jis gaminamas iš saldžiųjų paprikų, išvalytų nuo sėklų ir įdarytų mėsos įdaru bei pomidorais. Šiame recepte naudojama vištienos filė - tai viena iš mažai kaloringų mėsos rūšių. Tokios kvapnios paprikos savo skoniu nustebins ne tik šeimą, bet ir svečius.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kubeliais. Svogūną lengvai supjaustykite. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Pomidorus supjaustykite žiedais.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus, lengvai apkepkite svogūną. Tada sudėkite vištieną ir kepkite, kol apskrus, tada sudėkite grietinę, česnaką ir prieskonius, troškinkite dar kelias minutes.
Žingsnis 3
Paprikas įdarykite įdaru, apibarstykite sūriu ir ant kiekvienos pusės uždėkite pomidorų apskritimus. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 15 minučių 200C temperatūroje.
Kategorijos