Aromatingos kepenys pomidorų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aromatingos kepenys pomidorų padaže

Kepenys yra labai sveikas produktas. Kepenyse yra daug vitamino B2, kuris reikalingas nervų sistemai palaikyti. Deja, daugelis žmonių nemėgsta kepenų dėl jų kartaus skonio. Tačiau net ir tie, kurie jų nemėgsta, įvertins šias švelnias kepenėles pomidorų padaže. Jokio kartaus skonio nėra, o kepenys tirpsta burnoje.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingos kepenys pomidorų padaže Žingsnis 1
Pirmiausia nulupkite morkas ir svogūnus ir supjaustykite pusžiedžiais. Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų ir įkaitintame aliejuje apkepkite daržoves. Kepenėles gerai nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite kepenis į keptuvę, kurioje kepė svogūnai ir morkos, ir viską kartu gerai apkepkite.

Žingsnis 2

Aromatingos kepenys pomidorų padaže Žingsnis 2
Padažui sumaišykite pomidorų pastą, įpilkite šiek tiek vandens, taip pat krakmolo, sojų padažo ir cukraus. Tada padažą gerai išmaišykite. Visą mišinį sudėkite į daržoves ir kepenėles ir troškinkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos