Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingos kepenys pomidorų padaže
Kepenys yra labai sveikas produktas. Kepenyse yra daug vitamino B2, kuris reikalingas nervų sistemai palaikyti. Deja, daugelis žmonių nemėgsta kepenų dėl jų kartaus skonio. Tačiau net ir tie, kurie jų nemėgsta, įvertins šias švelnias kepenėles pomidorų padaže. Jokio kartaus skonio nėra, o kepenys tirpsta burnoje.
Žingsnis 1
Pirmiausia nulupkite morkas ir svogūnus ir supjaustykite pusžiedžiais. Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų ir įkaitintame aliejuje apkepkite daržoves. Kepenėles gerai nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite kepenis į keptuvę, kurioje kepė svogūnai ir morkos, ir viską kartu gerai apkepkite.
Žingsnis 2
Padažui sumaišykite pomidorų pastą, įpilkite šiek tiek vandens, taip pat krakmolo, sojų padažo ir cukraus. Tada padažą gerai išmaišykite. Visą mišinį sudėkite į daržoves ir kepenėles ir troškinkite 10 minučių.
Kategorijos