Publikavimo data: 2024-06-08
Aromatingos keptos bulvės su vištienos filė, sūriu ir kreminiu padažu
Keptos bulvės su vištienos filė, sūriu ir grietinėle lengvai papildys šeimos vakarienę. Šį patiekalą paprasta paruošti, todėl su juo gali susidoroti absoliučiai visi. Dėl švelnių filė gabalėlių bulvės bus minkštos ir sultingos. Sūris puikiai papildo patiekalą, o dėl grietinėlės jis bus pikantiškas ir aromatingas. Iškeptos bulvės turi šiek tiek dūmo poskonį.
Žingsnis 1
Paimkite vištienos filė, supjaustykite ją gabalėliais, pasūdykite ir papipirinkite. Tada nulupkite svogūną ir bulves. Supjaustykite apskritimais ir pasūdykite.
Žingsnis 2
Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi. Ant jos sudėkite bulves, svogūnus, tada vištienos filė.
Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį, sumaišykite jį su grietinėle ir garstyčiomis. Šiuo padažu aptepkite filė.
Žingsnis 4
Pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 40-60 minučių. Išimkite ir pabarstykite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos