Publikavimo data: 2024-05-25
Aromatingos kirnakų dešrelės su bulvėmis
Jei Moldovos virtuvėje yra itin skanių patiekalų, tai vienas iš jų - čirnakų dešrelės. Pats produktas gaminamas iš jautienos arba liesos kiaulienos mėsos, pridedant sultinio, prieskonių, česnakų. Klasikinis derinys su jomis yra prieskoniuose keptos bulvės. Šį patiekalą galima gaminti namuose, lauke arba restorane - niekur jis jūsų nenuvils savo skoniu. Gaminimo trukmė vidutinė, kaip ir produktų kaina, o procesas nesudėtingas.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite 4-6-8 griežinėliais, priklausomai nuo jų dydžio. Marinuokite prieskoniuose, įberkite druskos ir augalinio aliejaus.
Žingsnis 2
Dešreles sudėkite ant kepimo skardos. Kiekvieną jų keliose vietose pradurkite adata, kad nuo karščio orkaitėje jos neplyštų.
Žingsnis 3
Aplink dešreles sudėkite marinuotas bulves, užpilkite jas augaliniu aliejumi. Kepkite 50-60 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos