Aromatingos kirnakų dešrelės su bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aromatingos kirnakų dešrelės su bulvėmis

Jei Moldovos virtuvėje yra itin skanių patiekalų, tai vienas iš jų - čirnakų dešrelės. Pats produktas gaminamas iš jautienos arba liesos kiaulienos mėsos, pridedant sultinio, prieskonių, česnakų. Klasikinis derinys su jomis yra prieskoniuose keptos bulvės. Šį patiekalą galima gaminti namuose, lauke arba restorane - niekur jis jūsų nenuvils savo skoniu. Gaminimo trukmė vidutinė, kaip ir produktų kaina, o procesas nesudėtingas.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingos kirnakų dešrelės su bulvėmis Žingsnis 1
Bulves supjaustykite 4-6-8 griežinėliais, priklausomai nuo jų dydžio. Marinuokite prieskoniuose, įberkite druskos ir augalinio aliejaus.

Žingsnis 2

Aromatingos kirnakų dešrelės su bulvėmis Žingsnis 2
Dešreles sudėkite ant kepimo skardos. Kiekvieną jų keliose vietose pradurkite adata, kad nuo karščio orkaitėje jos neplyštų.

Žingsnis 3

Aromatingos kirnakų dešrelės su bulvėmis Žingsnis 3
Aplink dešreles sudėkite marinuotas bulves, užpilkite jas augaliniu aliejumi. Kepkite 50-60 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos