Publikavimo data: 2024-09-22
Aromatingos pupelės su vištienos blauzdelėmis ir prieskoniais rankovėje
Daugelis nepelnytai ignoruoja šparagines pupeles, tačiau šios kuklios pupelės pasižymi labai stipriomis biologinėmis savybėmis. Pupelės gerina protinį darbą, energijos apykaitą, yra antidepresantas, todėl patiekalai su jomis vertinami virtuvės žinovų. Rankovėje keptų pupelių su vištienos blauzdelėmis, prieskoniais ir žolelėmis variantas leidžia išsaugoti visas jų savybes, o vėliau mėgautis jų skoniu ir aromatais.
Žingsnis 1
Viename dideliame dubenyje sumaišykite svogūnus, pupeles ir bulves. Kitame sumaišykite blauzdas ir prieskonius. Išmaišykite ir palikite marinuotis 20-30 minučių.
Žingsnis 2
Į rankovę kartu sudėkite daržoves ir blauzdas. Įdėkite česnako, užspauskite rankovės galus ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 70 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos