Aromatingos vištienos kepenėlės kefyre pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aromatingos vištienos kepenėlės kefyre

Vištienos kepenėlės dažnai nemėgstamos dėl savo kilmės, nors iš tiesų šis produktas yra tiesiog unikalus savo savybėmis. Tai neįtikėtinai naudingas ingredientas, kuriame yra labai daug geležies ir naudingų mikroelementų. Unikalus kepenėlių virimo su kefyru ir aromatinėmis žolelėmis būdas tiesiog suteikia šiam produktui naują gyvenimą, parodydamas, kad viename patiekale sujungta nauda ir skonis yra tikri.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingos vištienos kepenėlės kefyre Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite ketvirčiais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksiniai. Kepenėles supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į svogūnus. Viską kartu troškinkite apie 10 minučių.

Žingsnis 2

Aromatingos vištienos kepenėlės kefyre Žingsnis 2
Praėjus laikui, į kepenis pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir kvapiųjų žolelių, taip pat įdėkite porą lauro lapų. Viską užpilkite kefyru, uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos