Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatingos vištienos kepenėlės kefyre
Vištienos kepenėlės dažnai nemėgstamos dėl savo kilmės, nors iš tiesų šis produktas yra tiesiog unikalus savo savybėmis. Tai neįtikėtinai naudingas ingredientas, kuriame yra labai daug geležies ir naudingų mikroelementų. Unikalus kepenėlių virimo su kefyru ir aromatinėmis žolelėmis būdas tiesiog suteikia šiam produktui naują gyvenimą, parodydamas, kad viename patiekale sujungta nauda ir skonis yra tikri.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite ketvirčiais ir kepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksiniai. Kepenėles supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į svogūnus. Viską kartu troškinkite apie 10 minučių.
Žingsnis 2
Praėjus laikui, į kepenis pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir kvapiųjų žolelių, taip pat įdėkite porą lauro lapų. Viską užpilkite kefyru, uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos