Aromatingos vištienos širdelės grietinės ir česnakų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Aromatingos vištienos širdelės grietinės ir česnakų padaže

Nepaisant to, kad vištienos širdelės užima žemą vietą mėsos produktų reitinge, jų cheminė sudėtis yra turtinga. Jose ypač daug nepakeičiamų aminorūgščių, taip pat vitaminų, reikalingų imunitetui ir medžiagų apykaitai. Kartu jos nėra per daug kaloringos, todėl vertingos gaminant įvairius patiekalus. Skaniai paruoštos širdelės taip pat gali tapti kulinariniu šedevru.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingos vištienos širdelės grietinės ir česnakų padaže Žingsnis 1
Virkite širdeles pasūdytame vandenyje 40 minučių. Tada išjunkite ugnį ir išimkite jas iš puodo. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų ir prieskonių.

Žingsnis 2

Aromatingos vištienos širdelės grietinės ir česnakų padaže Žingsnis 2
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite susmulkintus svogūnus ir morkas, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite širdeles ir maišydami kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Aromatingos vištienos širdelės grietinės ir česnakų padaže Žingsnis 3
Nuimkite keptuvę nuo ugnies, sudėkite grietinę, česnaką, žoleles ir 50 ml karšto vandens. Išmaišykite ir vėl užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite 3-4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos