Aromatinis azu su kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aromatinis azu su kiauliena

Azu yra tradicinis totorių patiekalas. Jį sudaro kepti mėsos, pavyzdžiui, ėrienos, jautienos ar kiaulienos, gabaliukai, troškinti pomidorų padaže, su marinuoto ar rauginto agurko griežinėliais. Labai sotus, skanus ir maistingas patiekalas paįvairins jūsų pietų stalą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinis azu su kiauliena Žingsnis 1
Iškepusią mėsą perkelkite į kitą dubenį. Svogūną supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite svieste, kuriame kepė mėsa. Paruoštus pomidorus pertrinkite per mėsmalę arba susmulkinkite blenderiu iki tyrės.

Žingsnis 2

Aromatinis azu su kiauliena Žingsnis 2
Perkelkite mėsą ir svogūnus į katilą ir supilkite pomidorus. Išmaišykite ir troškinkite ant mažiausios ugnies. Virkite, kol pomidorai visiškai išgaruos. Bulves supjaustykite griežinėliais ir kepkite likusiame svieste, kol iškeps iki pusės.

Žingsnis 3

Aromatinis azu su kiauliena Žingsnis 3
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į katilą su mėsa. Sudėkite auksines bulves ir uždengę dangčiu troškinkite dar 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos