Publikavimo data: 2024-06-15
Aromatinis azu su kiauliena
Azu yra tradicinis totorių patiekalas. Jį sudaro kepti mėsos, pavyzdžiui, ėrienos, jautienos ar kiaulienos, gabaliukai, troškinti pomidorų padaže, su marinuoto ar rauginto agurko griežinėliais. Labai sotus, skanus ir maistingas patiekalas paįvairins jūsų pietų stalą.
Žingsnis 1
Iškepusią mėsą perkelkite į kitą dubenį. Svogūną supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite svieste, kuriame kepė mėsa. Paruoštus pomidorus pertrinkite per mėsmalę arba susmulkinkite blenderiu iki tyrės.
Žingsnis 2
Perkelkite mėsą ir svogūnus į katilą ir supilkite pomidorus. Išmaišykite ir troškinkite ant mažiausios ugnies. Virkite, kol pomidorai visiškai išgaruos. Bulves supjaustykite griežinėliais ir kepkite likusiame svieste, kol iškeps iki pusės.
Žingsnis 3
Marinuotus agurkus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į katilą su mėsa. Sudėkite auksines bulves ir uždengę dangčiu troškinkite dar 20 minučių.
Kategorijos