Aromatinių barščių su jautiena virimas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Aromatinių barščių su jautiena virimas

Tradicinis barščių receptas yra mėgstamas ir gerai žinomas receptas. Jis būna sotus ir aromatingas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinių barščių su jautiena virimas Žingsnis 1
Nuplaukite jautieną ir perliekite ją šaltu vandeniu. Užvirus nukoškite putas ir virkite 10 minučių, nusunkite pirmąjį sultinį ir užpilkite šaltu vandeniu, virkite 1,5 valandos.

Žingsnis 2

Aromatinių barščių su jautiena virimas Žingsnis 2
Morkas ir burokėlius nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną ir pomidorą supjaustykite kubeliais. Svogūną, morkas ir burokėlius apkepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite pomidorus ir pomidorų pastą, kepkite, kol pusiau suminkštės.

Žingsnis 3

Aromatinių barščių su jautiena virimas Žingsnis 3
Išimkite mėsą ir leiskite atvėsti. Į sultinį sudėkite kopūstus, praėjus 5 minutėms po užvirimo sudėkite bulves. Mėsą supjaustykite kubeliais ir suberkite į sriubą.

Žingsnis 4

Aromatinių barščių su jautiena virimas Žingsnis 4
Supilkite į sriubą, sudėkite kepsnį, smulkiai supjaustytą česnaką ir virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Likus 5 minutėms iki kepimo pasūdykite, papipirinkite, apšlakstykite citrina ir suberkite krapus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos