Publikavimo data: 2025-08-19
Aromatinių barščių su jautiena virimas
Tradicinis barščių receptas yra mėgstamas ir gerai žinomas receptas. Jis būna sotus ir aromatingas.
Žingsnis 1
Nuplaukite jautieną ir perliekite ją šaltu vandeniu. Užvirus nukoškite putas ir virkite 10 minučių, nusunkite pirmąjį sultinį ir užpilkite šaltu vandeniu, virkite 1,5 valandos.
Žingsnis 2
Morkas ir burokėlius nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną ir pomidorą supjaustykite kubeliais. Svogūną, morkas ir burokėlius apkepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite pomidorus ir pomidorų pastą, kepkite, kol pusiau suminkštės.
Žingsnis 3
Išimkite mėsą ir leiskite atvėsti. Į sultinį sudėkite kopūstus, praėjus 5 minutėms po užvirimo sudėkite bulves. Mėsą supjaustykite kubeliais ir suberkite į sriubą.
Žingsnis 4
Supilkite į sriubą, sudėkite kepsnį, smulkiai supjaustytą česnaką ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 5
Likus 5 minutėms iki kepimo pasūdykite, papipirinkite, apšlakstykite citrina ir suberkite krapus.
Kategorijos