Aromatizuoti koldūnai su vyšniomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aromatizuoti koldūnai su vyšniomis

Daugelis žmonių žino unikalų koldūnų su vyšniomis skonį. Šios uogos patiekalui suteikia ir skonį, ir ypatingą tekstūrą. Nepaisant kaloringo tešlos kiekio, vyšnios atsveria šį trūkumą ir prideda didžiulį pliusą unikalių gydomųjų savybių pavidalu. Be to, patiekalas yra nebrangus ir įperkamas, todėl puikiai tiks kaip sotus ir aromatingas desertas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.68/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatizuoti koldūnai su vyšniomis Žingsnis 1
Į dubenį su kefyru suberkite druską, kiaušinį, augalinį aliejų ir išmaišykite. Supilkite miltus ir išminkykite tirštą tešlą. Leiskite jai pailsėti 20 minučių.

Žingsnis 2

Aromatizuoti koldūnai su vyšniomis Žingsnis 2
Vyšnias apibarstykite cukrumi. Tešlą iškočiokite į paplotėlį, padarykite apskritimus, į kiekvieną jų įdėkite po vyšnią ir užspauskite koldūnus. Virkite pasūdytame vandenyje, kol tešla bus paruošta. Išimkite juos dantytu šaukštu į dubenį, įdėkite sviesto ir atsargiai suplakite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos