Publikavimo data: 2024-06-08
Aromatizuoti koldūnai su vyšniomis
Daugelis žmonių žino unikalų koldūnų su vyšniomis skonį. Šios uogos patiekalui suteikia ir skonį, ir ypatingą tekstūrą. Nepaisant kaloringo tešlos kiekio, vyšnios atsveria šį trūkumą ir prideda didžiulį pliusą unikalių gydomųjų savybių pavidalu. Be to, patiekalas yra nebrangus ir įperkamas, todėl puikiai tiks kaip sotus ir aromatingas desertas.
Žingsnis 1
Į dubenį su kefyru suberkite druską, kiaušinį, augalinį aliejų ir išmaišykite. Supilkite miltus ir išminkykite tirštą tešlą. Leiskite jai pailsėti 20 minučių.
Žingsnis 2
Vyšnias apibarstykite cukrumi. Tešlą iškočiokite į paplotėlį, padarykite apskritimus, į kiekvieną jų įdėkite po vyšnią ir užspauskite koldūnus. Virkite pasūdytame vandenyje, kol tešla bus paruošta. Išimkite juos dantytu šaukštu į dubenį, įdėkite sviesto ir atsargiai suplakite.
Kategorijos