Assari tonkotsu ramen pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Assari tonkotsu ramen

Rusijoje japonų virtuvė pelnė visuotinę meilę, o po suktinukų ir sušių madingos tapo japoniškos sriubos. Vienas iš seniausių šių sriubų variantų yra Tonkotsu ramen. Šis patiekalas - tai sodrus ir aštrus sultinys, kuriuo užpilami makaronai, o ant viršaus dedami virti kiaušiniai ir mėsos griežinėliai.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Assari tonkotsu ramen Žingsnis 1
Kaulus užpilkite dviem litrais vandens ir uždekite ant ugnies. Suvyniokite kiaulienos mentę ir apvyniokite virvele.

Žingsnis 2

Assari tonkotsu ramen Žingsnis 2
Vištienos sparnelius įtrinkite sezamo aliejumi ir kepkite 250 °C orkaitėje 5-8 minutes, kol įgaus sodrią aukso rudumo spalvą.

Žingsnis 3

Assari tonkotsu ramen Žingsnis 3
Į puodą sudėkite vištienos sparnelius ir kiaulienos mentę. Lėtai užvirinkite vandenį iki 90 °C temperatūros, nupurtydami nuo paviršiaus putas. Virkite 2 valandas neužvirdami.

Žingsnis 4

Assari tonkotsu ramen Žingsnis 4
Imbierą su žievele supjaustykite plonais griežinėliais. Atskirkite žaliąją porų dalį.

Žingsnis 5

Assari tonkotsu ramen Žingsnis 5
Į puodą sudėkite porus, imbierą, svogūną, česnako galvutę, druską ir cukrų. Supilkite ryžių actą ir sudėkite kombu dumblius.

Žingsnis 6

Assari tonkotsu ramen Žingsnis 6
Sultinį virkite dar valandą. Atvėsusį sultinį perkoškite per dvigubą sietelį.

Žingsnis 7

Assari tonkotsu ramen Žingsnis 7
Kiaulienos sprandinę ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 8

Assari tonkotsu ramen Žingsnis 8
Atskirame puode išvirtus makaronus sudėkite į dubenį. Makaronus užpilkite karštu sultiniu, sudėkite griežinėliais pjaustytą kiaulieną ir virtą kiaušinį. Jei reikia, pridėkite pjaustytų porų ir nori.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos