Publikavimo data: 2024-05-25
Assari tonkotsu ramen
Rusijoje japonų virtuvė pelnė visuotinę meilę, o po suktinukų ir sušių madingos tapo japoniškos sriubos. Vienas iš seniausių šių sriubų variantų yra Tonkotsu ramen. Šis patiekalas - tai sodrus ir aštrus sultinys, kuriuo užpilami makaronai, o ant viršaus dedami virti kiaušiniai ir mėsos griežinėliai.
Žingsnis 1
Kaulus užpilkite dviem litrais vandens ir uždekite ant ugnies. Suvyniokite kiaulienos mentę ir apvyniokite virvele.
Žingsnis 2
Vištienos sparnelius įtrinkite sezamo aliejumi ir kepkite 250 °C orkaitėje 5-8 minutes, kol įgaus sodrią aukso rudumo spalvą.
Žingsnis 3
Į puodą sudėkite vištienos sparnelius ir kiaulienos mentę. Lėtai užvirinkite vandenį iki 90 °C temperatūros, nupurtydami nuo paviršiaus putas. Virkite 2 valandas neužvirdami.
Žingsnis 4
Imbierą su žievele supjaustykite plonais griežinėliais. Atskirkite žaliąją porų dalį.
Žingsnis 5
Į puodą sudėkite porus, imbierą, svogūną, česnako galvutę, druską ir cukrų. Supilkite ryžių actą ir sudėkite kombu dumblius.
Žingsnis 6
Sultinį virkite dar valandą. Atvėsusį sultinį perkoškite per dvigubą sietelį.
Žingsnis 7
Kiaulienos sprandinę ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 8
Atskirame puode išvirtus makaronus sudėkite į dubenį. Makaronus užpilkite karštu sultiniu, sudėkite griežinėliais pjaustytą kiaulieną ir virtą kiaušinį. Jei reikia, pridėkite pjaustytų porų ir nori.
Kategorijos