Publikavimo data: 2024-06-22
Aštraus sūrio ir pomidorų tartaletės
Tai mano mėgstamiausias receptas, dažnai gaminu tokius tartaletus, bet šį kartą nusprendžiau pridėti pomidorų ir žolelių. Šį užkandį geriau pasigaminti vakare ir palikti per naktį, tada tartaletės suminkštės, taps minkštos ir jas bus dar maloniau valgyti.
Žingsnis 1
Nulupkite kiaušinius, nuplaukite žalumynus ir pomidorus. Tada pomidorą ir žalumynus smulkiai supjaustykite. Papuošimui palikite 1 nedidelę krapų šakelę.
Žingsnis 2
Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Česnaką sutarkuokite smulkia trintuve arba išspauskite per česnakų presą - jis bus dar sultingesnis.
Žingsnis 3
Sumaišykite visus ingredientus dubenyje, įpilkite majonezo, išmaišykite. Jei reikia, įberkite druskos.
Žingsnis 4
Arbatiniu šaukšteliu pripildykite pyragėlius, padarydami nedidelį gumulą. Ant viršaus uždėkite krapų šakelę ir dėkite į šaldytuvą bent 3 valandoms, o geriau per naktį.
Kategorijos