Publikavimo data: 2024-10-21
Aštri druska su citrina
Solyanka yra vienas iš labiausiai paplitusių pirmųjų kursų. Rūkytos mėsos, mėsos sultinio ir rūgštelės, kurią suteikia citrina, derinio neįmanoma pamiršti. Sriuba yra svarbus patiekalas per pietų stalą, nes suteikia sotumo ir gerai veikia žarnyną. Norint pasigaminti soliaką, nereikia turėti jokių ypatingų įgūdžių. Reikia nepamiršti vieno dalyko - gerame soliavoje yra daug mėsos produktų.
Žingsnis 1
Kol sultinys verda, paruoškite padažą. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, suberkite į keptuvę su įkaitintu sviestu. Įpilkite dar 2 šaukštus augalinio aliejaus, pomidorų pastą ir kelias minutes pakepinkite.
Žingsnis 2
Dešrą supjaustykite griežinėliais ir apkepkite sausoje keptuvėje, kad atsiskleistų rūkytos mėsos skonis. Išimkite mėsą iš keptuvės, supjaustykite batonėliais ir grąžinkite į keptuvę.
Žingsnis 3
Padažą supilkite į puodą su sultiniu, sudėkite smulkintą česnaką. Virkite 15 minučių, pagal skonį pagardinkite prieskoniais, jei reikia, įberkite aitriosios paprikos. Po to išjunkite kaitlentę, įdėkite kelis griežinėlius citrinos ir leiskite sriubai prisitraukti.
Kategorijos