Publikavimo data: 2025-08-17
Aštri jautiena su korėjietiškomis morkomis
Viena populiariausių mėsos rūšių yra jautiena. Mėsos skonis ir kaloringumas priklauso nuo karvės amžiaus ir jos mitybos. Jautienoje esančius baltymus organizmas lengvai virškina. Mėsa stiprina kraujagysles, teigiamai veikia odos, plaukų ir kaulų būklę. Švelni jautiena kartu su aštriomis korėjietiškomis morkomis puikiai papildo viena kitą, suteikdama patiekalui pikantišką skonį.
Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną plonais griežinėliais skersai pluošto. Suberkite sodą ir citrinos sultis ir gerai išmaišykite iki putų. Įpilkite sojų padažo ir prieskonių. Kepkite ant įkaitintos keptuvės augaliniame aliejuje.
Žingsnis 2
Sudėkite korėjietiškas morkas ir krakmolą. Troškinkite uždengę dangtį 30 minučių, kol suminkštės, retkarčiais pamaišydami.
Kategorijos