Aštri jautiena su korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aštri jautiena su korėjietiškomis morkomis

Viena populiariausių mėsos rūšių yra jautiena. Mėsos skonis ir kaloringumas priklauso nuo karvės amžiaus ir jos mitybos. Jautienoje esančius baltymus organizmas lengvai virškina. Mėsa stiprina kraujagysles, teigiamai veikia odos, plaukų ir kaulų būklę. Švelni jautiena kartu su aštriomis korėjietiškomis morkomis puikiai papildo viena kitą, suteikdama patiekalui pikantišką skonį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Aštri jautiena su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Supjaustykite jautieną plonais griežinėliais skersai pluošto. Suberkite sodą ir citrinos sultis ir gerai išmaišykite iki putų. Įpilkite sojų padažo ir prieskonių. Kepkite ant įkaitintos keptuvės augaliniame aliejuje.

Žingsnis 2

Aštri jautiena su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Sudėkite korėjietiškas morkas ir krakmolą. Troškinkite uždengę dangtį 30 minučių, kol suminkštės, retkarčiais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos