Publikavimo data: 2024-06-23
Aštri jautienos chakhokhbili
Yra daugybė chakhokhbili gaminimo variantų. Tradiciškai šis patiekalas gaminamas iš paukštienos, bet gali būti gaminamas ir iš jautienos. Aštrus jautienos chakhokhbili pasižymi ryškiu raudonųjų aitriųjų paprikų skoniu ir specifiniu aštriu šviežių kalendrų aromatu. Jei mėgstate aštrius patiekalus, aštrioji jautiena chakhokhbili nepaliks jūsų abejingų.
Žingsnis 1
Paruoštą jautieną supjaustykite nedideliais vienodo dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Nuluptą ir nuplautą svogūną aštriu peiliu supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Paimkite pomidorus, nuplikykite juos verdančiu vandeniu ir nulupkite odelę. Sudėkite pomidorus į trintuvą ir susmulkinkite.
Žingsnis 4
Apibarstykite mėsą miltais, sudėkite į keptuvę ir kepkite ant didelės ugnies 10 minučių. Į mėsą sudėkite svogūną ir kepkite porą minučių.
Žingsnis 5
Į mėsą ir svogūnus sudėkite maltus pomidorus, smulkiai supjaustytą česnaką ir pipirus, pagal skonį įberkite druskos ir troškinkite 45 minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 6
Kai mėsa su pomidorais ir svogūnais bus paruošta, pabarstykite smulkiai supjaustytomis petražolėmis, krapais ir kalendromis. Uždenkite dangčiu ir palikite patiekalą pastovėti 5 minutes.
Kategorijos