Aštri jautienos chakhokhbili pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Aštri jautienos chakhokhbili

Yra daugybė chakhokhbili gaminimo variantų. Tradiciškai šis patiekalas gaminamas iš paukštienos, bet gali būti gaminamas ir iš jautienos. Aštrus jautienos chakhokhbili pasižymi ryškiu raudonųjų aitriųjų paprikų skoniu ir specifiniu aštriu šviežių kalendrų aromatu. Jei mėgstate aštrius patiekalus, aštrioji jautiena chakhokhbili nepaliks jūsų abejingų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštri jautienos chakhokhbili Žingsnis 1
Paruoštą jautieną supjaustykite nedideliais vienodo dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Aštri jautienos chakhokhbili Žingsnis 2
Nuluptą ir nuplautą svogūną aštriu peiliu supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Aštri jautienos chakhokhbili Žingsnis 3
Paimkite pomidorus, nuplikykite juos verdančiu vandeniu ir nulupkite odelę. Sudėkite pomidorus į trintuvą ir susmulkinkite.

Žingsnis 4

Aštri jautienos chakhokhbili Žingsnis 4
Apibarstykite mėsą miltais, sudėkite į keptuvę ir kepkite ant didelės ugnies 10 minučių. Į mėsą sudėkite svogūną ir kepkite porą minučių.

Žingsnis 5

Aštri jautienos chakhokhbili Žingsnis 5
Į mėsą ir svogūnus sudėkite maltus pomidorus, smulkiai supjaustytą česnaką ir pipirus, pagal skonį įberkite druskos ir troškinkite 45 minutes ant silpnos ugnies.

Žingsnis 6

Aštri jautienos chakhokhbili Žingsnis 6
Kai mėsa su pomidorais ir svogūnais bus paruošta, pabarstykite smulkiai supjaustytomis petražolėmis, krapais ir kalendromis. Uždenkite dangčiu ir palikite patiekalą pastovėti 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos