Publikavimo data: 2025-08-19
Aštri kharcho sriuba
Pikantiška sriuba su švelniu aštrumo prieskoniu.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite. Smulkiai supjaustykite 2 didelius svogūnus ir mėsą.
Žingsnis 2
Paimkite keptuvę ir kepkite mėsą ant didelės ugnies, kol taps traški, tada troškinkite 30 minučių. Susmulkinkite svogūną ir pridėkite prie mėsos, tada troškinkite dar 10 minučių. Sudėkite pomidorų pastą, apynius, adžiką ir druską.
Žingsnis 3
Užvirinkite vandenį, supilkite į jį keptuvės turinį, užvirinkite, suberkite poliruotus ryžius ir užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite 15 minučių.
Žingsnis 4
Pabaigoje sudėkite žalumynus.
Kategorijos