Aštri kiauliena sojų padaže su sezamo sėklomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aštri kiauliena sojų padaže su sezamo sėklomis

Šiuolaikinėje virtuvėje susimaišė daugelio pasaulio virtuvių skoniai, tekstūros ir aromatai. Todėl eksperimentuojame su mėsa, žuvimi ir daržovėmis. Pateiktame recepte kiauliena ruošiama kinų virtuvės stiliumi sojų padaže, tačiau interpretuojama taip, kad tiktų Europos virtuvei. Iš šio patiekalo nieko neprarandama, priešingai, jis turi ypatingų pikantiškų Azijos virtuvės natų, kurios nuo seno patinka europiečiams.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Aštri kiauliena sojų padaže su sezamo sėklomis Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite gabalėliais ir apkepkite augaliniame aliejuje. Įdėkite per presą išspaustą česnaką ir pipirų mišinį. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Aštri kiauliena sojų padaže su sezamo sėklomis Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Kai mėsa apkeps, sudėkite ją į keptuvę. Kepkite, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Aštri kiauliena sojų padaže su sezamo sėklomis Žingsnis 3
Į keptuvę supilkite sojų padažą, tada suberkite sezamo sėklas. Troškinkite mėsą ant silpnos ugnies, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos