Publikavimo data: 2024-06-09
Aštri kiauliena su korėjietiškomis morkomis
Vakarienei paruoškite neįprastą azijietišką patiekalą, kepta kiauliena su korėjietiškomis morkomis puikiai paįvairins jūsų kasdienę mitybą. Švelnią mėsos tekstūrą ir pikantišką morkų skonį įvertins visa jūsų šeima. Patiekalas atrodo sudėtingas, tačiau iš tiesų jį paruošti labai lengva ir paprasta. Be to, mėsa yra naudingas ir vertingas produktas žmogui, joje yra daug baltymų, riebalų ir geležies.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol taps auksiniai. Sudėkite mėsą ir maišykite, kol mėsa pabals.
Žingsnis 2
Kai mėsa pakeis spalvą, sudėkite korėjietiškas morkas, sojų padažą, druską ir pipirus. Kepkite 5 minutes ant didelės ugnies nuolat maišydami. Išjunkite kaitlentę, sudėkite žoleles ir susmulkintą česnaką. Leiskite patiekalui prisitraukti.
Kategorijos