Publikavimo data: 2024-06-08
Aštri kiauliena su makaronais, daržovėmis ir austrių padažu
Šioje kiaulienos versijoje patiekalo skonį pabrėžia daržovės - saldžiosios paprikos, pomidorai, bet svarbiausia - prieskoniai - austrių ir sojų padažas. Beje, austrių padaže yra daugybė mineralų, vitaminų, aminorūgščių ir net maistinių skaidulų. Be to, jis ne tik papildo, bet ir atskleidžia mėsos skonį, suteikdamas jai įdomų aštrų atspalvį. Trumpai tariant, tokiame karkase kiauliena atskleidžia visas savo spalvas.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite juostelėmis ir kepkite keptuvėje 10 minučių. Sudėkite smulkintą svogūną ir papriką ir kepkite dar 7 minutes,
Žingsnis 2
Į keptuvę sudėkite pjaustytus pomidorus, lengvai pakepinkite ir supilkite austrių padažą bei sojų padažą. Palaikykite ant ugnies dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Išvirkite makaronus ir sudėkite juos į mėsą bei daržoves. Pašildykite 2 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos