Aštri mėsa su "Teriyaki" padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aštri mėsa su "Teriyaki" padažu

Terijakio padažas labai populiarus visame pasaulyje. Jis puikiai tinka su mėsa, žuvimi ir daržovėmis. Šiame recepte jis suteikia ypatingą skonį jame marinuotai kiaulienai. Padaže užpilta mėsa puikiai tiks su garnyru, o kaip savarankiškas patiekalas maloniai nustebins svečius.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Aštri mėsa su "Teriyaki" padažu Žingsnis 1
Mėsą smulkiai supjaustykite. Morkas supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Papriką ir cukiniją supjaustykite dideliais kvadratėliais.

Žingsnis 2

Aštri mėsa su "Teriyaki" padažu Žingsnis 2
Marinuokite mėsą terijakio padaže ir palikite pusantros valandos. Gerai įkaitintoje keptuvėje apkepkite mėsą ir daržoves.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos