Aštri šoninė ir vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aštri šoninė ir vištienos filė

Šoninė - tai liesa, sultinga mėsa su tolygiais riebalų sluoksniais. Šoninė naudojama sumuštiniams, kiaušinienei, sriuboms, salotoms ir įvairiems užkandžiams gaminti. Šiame recepte šoninė derinama su vištienos filė. Šis užkandis puikiai tinka užkandžiams arba švediškam stalui.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštri šoninė ir vištienos filė Žingsnis 1
Sumaišykite garstyčias, medų ir citrinos sultis. Apvyniokite filė šonine, sudėkite ant kepimo skardos ir gausiai aptepkite padažu.

Žingsnis 2

Aštri šoninė ir vištienos filė Žingsnis 2
Dėkite skardą į orkaitę. Kepkite filė 10 minučių 200C temperatūroje iš vienos pusės, tada apverskite ir kepkite dar 7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos