Aštri sriuba su sūrio rutuliukais. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aštri sriuba su sūrio rutuliukais.

Labai lengva, skani ir aromatinga sriuba su minkštais ir puriais sūrio rutuliukais. Ji verdama paprastai ir greitai. Ją galima virti su vandeniu arba sultiniu. Tokį nesudėtingą patiekalą gali paruošti net pradedantis kulinaras. Sūrio rutuliukai suteikia sriubai pikantiško skonio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
55 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Aštri sriuba su sūrio rutuliukais. Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo, kad suminkštėtų. Kiaušinį nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nuplaukite ir nulupkite bulves.

Žingsnis 2

Aštri sriuba su sūrio rutuliukais. Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkuotą sūrį įmaišykite suminkštintą sviestą, kiaušinį ir miltus.

Žingsnis 3

Aštri sriuba su sūrio rutuliukais. Žingsnis 3
Užminkykite tešlą sūrio rutuliukams. Tešla turi būti minkšta ir elastinga, be gumulėlių. Atvėsinkite šaldytuve apie 30 minučių. Tada išimkite tešlą iš šaldytuvo ir suformuokite rutuliukus.

Žingsnis 4

Aštri sriuba su sūrio rutuliukais. Žingsnis 4
Į paruoštą verdantį sultinį (mėsos, vištienos, daržovių, daržovių ar tiesiog vandens) sudėkite kukulius ir kubeliais supjaustytas bulves, druską, pipirus, prieskonius pagal skonį. Išmaišykite ir virkite 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos