Publikavimo data: 2025-08-18
Aštri sriuba su sūrio rutuliukais.
Labai lengva, skani ir aromatinga sriuba su minkštais ir puriais sūrio rutuliukais. Ji verdama paprastai ir greitai. Ją galima virti su vandeniu arba sultiniu. Tokį nesudėtingą patiekalą gali paruošti net pradedantis kulinaras. Sūrio rutuliukai suteikia sriubai pikantiško skonio.
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo, kad suminkštėtų. Kiaušinį nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nuplaukite ir nulupkite bulves.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Į tarkuotą sūrį įmaišykite suminkštintą sviestą, kiaušinį ir miltus.
Žingsnis 3
Užminkykite tešlą sūrio rutuliukams. Tešla turi būti minkšta ir elastinga, be gumulėlių. Atvėsinkite šaldytuve apie 30 minučių. Tada išimkite tešlą iš šaldytuvo ir suformuokite rutuliukus.
Žingsnis 4
Į paruoštą verdantį sultinį (mėsos, vištienos, daržovių, daržovių ar tiesiog vandens) sudėkite kukulius ir kubeliais supjaustytas bulves, druską, pipirus, prieskonius pagal skonį. Išmaišykite ir virkite 15 minučių.
Kategorijos