Aštri vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aštri vištiena

Mėgstu aštrų maistą, todėl nusprendžiau pagaminti vištieną su prieskoniais.
Gaminimo laikas
530 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
250 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Aštri vištiena Žingsnis 1
Paruoškite padažą vištienai: dubenyje sumaišykite džiovintus česnakus, papriką, muskatą, alyvuogių aliejų, juoduosius pipirus, ciberžolę ir druską.

Žingsnis 2

Aštri vištiena Žingsnis 2
Maišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Aštri vištiena Žingsnis 3
Iškepsime vištienos šlauneles.

Žingsnis 4

Aštri vištiena Žingsnis 4
Vištieną marinuokite padaže, viską gerai išmaišydami. Palikdavau per naktį, bet turėtų pakakti ir valandos.

Žingsnis 5

Aštri vištiena Žingsnis 5
Be to, pridėjau šviežio česnako, kad būtų daugiau skonio.

Žingsnis 6

Aštri vištiena Žingsnis 6
Kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol iškeps (pradurkite mėsą ir patikrinkite, ar išsiskiria sultys, o ne kraujas). Man prireikė 40 minučių ant vidutinės ugnies. Proceso metu mėsą apverskite, kad ji nesudegtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos