Publikavimo data: 2025-08-18
Aštri vištiena
Mėgstu aštrų maistą, todėl nusprendžiau pagaminti vištieną su prieskoniais.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą vištienai: dubenyje sumaišykite džiovintus česnakus, papriką, muskatą, alyvuogių aliejų, juoduosius pipirus, ciberžolę ir druską.
Žingsnis 2
Maišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Iškepsime vištienos šlauneles.
Žingsnis 4
Vištieną marinuokite padaže, viską gerai išmaišydami. Palikdavau per naktį, bet turėtų pakakti ir valandos.
Žingsnis 5
Be to, pridėjau šviežio česnako, kad būtų daugiau skonio.
Žingsnis 6
Kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol iškeps (pradurkite mėsą ir patikrinkite, ar išsiskiria sultys, o ne kraujas). Man prireikė 40 minučių ant vidutinės ugnies. Proceso metu mėsą apverskite, kad ji nesudegtų.
Kategorijos