Publikavimo data: 2025-08-19
Aštri vištiena grietinėlės padaže
Vištiena pagal šį receptą bus vidutiniškai aštri ir labai minkšta.
Žingsnis 1
Lėkštėje sumaišykite miltus ir papriką. Vištienos gabalėlius pamerkite į šį mišinį iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištieną. Kepkite ant didelės ugnies 5 minutes.
Žingsnis 3
Tuo tarpu paruoškite padažą. Į grietinėlę įmaišykite majonezą ir likusį miltų bei paprikos mišinį. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Apverskite vištieną ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Vištieną užpilkite paruoštu grietinėlės padažu ir palikite troškintis 15 minučių.
Kategorijos