Publikavimo data: 2024-06-22
Aštri vištiena ir ryžiai
Mūsų šeimoje mėgstame aštrius patiekalus. Dažniausiai norėdami paragauti ko nors aštraus ir skanaus einame į kavinę ar restoraną, tačiau kartais nesinori niekur eiti, o vakarienei reikia paruošti patiekalą, kuris patiktų visai šeimai. Šis receptas buvo sugalvotas naiviai, ingredientai parinkti kruopščiai, tikiuosi, kad šis patiekalas patiks ir jums!
Žingsnis 1
Ryžius užpilkite vandeniu, nuplaukite, vėl supilkite vandenį ir maišydami virkite 20-30 minučių.
Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite kubeliais, apvoliokite juos džiūvėsėliuose, sudėkite į įkaitintą keptuvę ir įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus.
Žingsnis 3
Į atskirą keptuvę sudėkite virtus ryžius, įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus, išmaišykite ir kepkite 10-12 minučių.
Žingsnis 4
Grįžkite prie filė. Kai tik mėsa paruduos (maždaug po 15 minučių nuo kepimo), į keptuvę sudėkite kubeliais supjaustytą pomidorą ir pipirus. Viską gerai išmaišykite. Kepkite apie 15 minučių. Į keptuvę su mėsa, pomidorais ir paprikomis suberkite ryžius, pagardinkite aštriais maltais pipirais ir uždenkite dangčiu. Palikite troškintis po dangčiu dar 10-12 minučių.
Kategorijos