Aštri vištiena ir ryžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Aštri vištiena ir ryžiai

Mūsų šeimoje mėgstame aštrius patiekalus. Dažniausiai norėdami paragauti ko nors aštraus ir skanaus einame į kavinę ar restoraną, tačiau kartais nesinori niekur eiti, o vakarienei reikia paruošti patiekalą, kuris patiktų visai šeimai. Šis receptas buvo sugalvotas naiviai, ingredientai parinkti kruopščiai, tikiuosi, kad šis patiekalas patiks ir jums!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.46/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštri vištiena ir ryžiai Žingsnis 1
Ryžius užpilkite vandeniu, nuplaukite, vėl supilkite vandenį ir maišydami virkite 20-30 minučių.

Žingsnis 2

Aštri vištiena ir ryžiai Žingsnis 2
Vištienos filė supjaustykite kubeliais, apvoliokite juos džiūvėsėliuose, sudėkite į įkaitintą keptuvę ir įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus.

Žingsnis 3

Aštri vištiena ir ryžiai Žingsnis 3
Į atskirą keptuvę sudėkite virtus ryžius, įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus, išmaišykite ir kepkite 10-12 minučių.

Žingsnis 4

Aštri vištiena ir ryžiai Žingsnis 4
Grįžkite prie filė. Kai tik mėsa paruduos (maždaug po 15 minučių nuo kepimo), į keptuvę sudėkite kubeliais supjaustytą pomidorą ir pipirus. Viską gerai išmaišykite. Kepkite apie 15 minučių. Į keptuvę su mėsa, pomidorais ir paprikomis suberkite ryžius, pagardinkite aštriais maltais pipirais ir uždenkite dangčiu. Palikite troškintis po dangčiu dar 10-12 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos