Publikavimo data: 2024-05-26
Aštri vištiena su riešutais
Vištienos kumpiuose yra daug geležies, magnio, baltymų ir B grupės vitaminų. Sportininkai šią mėsą naudoja raumenų masei auginti. Vištiena yra labai naudingas produktas sultiniams gaminti, kai žmonės laikosi dietos arba turi virškinimo problemų.
Žingsnis 1
Sudėkite kumpius į puodą ir užpilkite vandeniu. Mėsą virkite ant silpnos ugnies 30 minučių, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskonių. Kol kumpiai verda, paruoškite padažą.
Žingsnis 2
Užplikykite šaukštą vištienos sultinio ir supilkite jį į smulkintus graikinius riešutus. Tada pagardinkite druska, prieskoniais ir apyniais. Į padažą supilkite vyno actą ir dar vieną sultinio ąsotį. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Išimkite iš keptuvės išvirtą mėsą ir sudėkite ją į keptuvę. Įpilkite aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytą svogūną. Kepkite vištienos kumpius 5-10 minučių, kol paruduos. Supilkite padažą ant mėsos ir troškinkite kumpius dar 8 minutes ant silpnos ugnies.
Kategorijos