Aštri vištiena su riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aštri vištiena su riešutais

Vištienos kumpiuose yra daug geležies, magnio, baltymų ir B grupės vitaminų. Sportininkai šią mėsą naudoja raumenų masei auginti. Vištiena yra labai naudingas produktas sultiniams gaminti, kai žmonės laikosi dietos arba turi virškinimo problemų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštri vištiena su riešutais Žingsnis 1
Sudėkite kumpius į puodą ir užpilkite vandeniu. Mėsą virkite ant silpnos ugnies 30 minučių, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskonių. Kol kumpiai verda, paruoškite padažą.

Žingsnis 2

Aštri vištiena su riešutais Žingsnis 2
Užplikykite šaukštą vištienos sultinio ir supilkite jį į smulkintus graikinius riešutus. Tada pagardinkite druska, prieskoniais ir apyniais. Į padažą supilkite vyno actą ir dar vieną sultinio ąsotį. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Aštri vištiena su riešutais Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Išimkite iš keptuvės išvirtą mėsą ir sudėkite ją į keptuvę. Įpilkite aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytą svogūną. Kepkite vištienos kumpius 5-10 minučių, kol paruduos. Supilkite padažą ant mėsos ir troškinkite kumpius dar 8 minutes ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos