Publikavimo data: 2024-05-26
                Aštri vištiena su riešutais
                                
                    Vištienos kumpiuose yra daug geležies, magnio, baltymų ir B grupės vitaminų. Sportininkai šią mėsą naudoja raumenų masei auginti. Vištiena yra labai naudingas produktas sultiniams gaminti, kai žmonės laikosi dietos arba turi virškinimo problemų.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Sudėkite kumpius į puodą ir užpilkite vandeniu. Mėsą virkite ant silpnos ugnies 30 minučių, pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskonių. Kol kumpiai verda, paruoškite padažą.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Užplikykite šaukštą vištienos sultinio ir supilkite jį į smulkintus graikinius riešutus. Tada pagardinkite druska, prieskoniais ir apyniais. Į padažą supilkite vyno actą ir dar vieną sultinio ąsotį. Gerai išmaišykite.
                     
                                        
                        Žingsnis 3
                        
                        Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Išimkite iš keptuvės išvirtą mėsą ir sudėkite ją į keptuvę. Įpilkite aliejaus, sudėkite griežinėliais supjaustytą svogūną. Kepkite vištienos kumpius 5-10 minučių, kol paruduos. Supilkite padažą ant mėsos ir troškinkite kumpius dar 8 minutes ant silpnos ugnies.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos