Publikavimo data: 2025-08-20
Aštri vištiena su rozmarinu
Pavargote nuo paprastos vištienos? Pateikiu jums receptą su neįprastais prieskoniais ir rozmarinu. Su juo pažįstamas skonis nušvis naujomis spalvomis, o traški plutelė privers išprotėti.
Žingsnis 1
Į vištieną įberkite druskos, citrininių pipirų, bazilikų ir citrinos sulčių. Marinuokite 30 minučių.
Žingsnis 2
Gilios keptuvės dugną patepkite alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 3
Kepkite vištieną ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 4
Apverskite ir dar kartą apkepkite vištieną, kol ji taps auksinė.
Žingsnis 5
Iškeptą vištieną sudėkite ant folija išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 6
Kepkite 40 minučių 180 °C temperatūroje.
Kategorijos