Aštri vištiena su rozmarinu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aštri vištiena su rozmarinu

Pavargote nuo paprastos vištienos? Pateikiu jums receptą su neįprastais prieskoniais ir rozmarinu. Su juo pažįstamas skonis nušvis naujomis spalvomis, o traški plutelė privers išprotėti.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
17 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Aštri vištiena su rozmarinu Žingsnis 1
Į vištieną įberkite druskos, citrininių pipirų, bazilikų ir citrinos sulčių. Marinuokite 30 minučių.

Žingsnis 2

Aštri vištiena su rozmarinu Žingsnis 2
Gilios keptuvės dugną patepkite alyvuogių aliejumi.

Žingsnis 3

Aštri vištiena su rozmarinu Žingsnis 3
Kepkite vištieną ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 4

Aštri vištiena su rozmarinu Žingsnis 4
Apverskite ir dar kartą apkepkite vištieną, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 5

Aštri vištiena su rozmarinu Žingsnis 5
Iškeptą vištieną sudėkite ant folija išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 6

Kepkite 40 minučių 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos