Publikavimo data: 2024-05-26
Aštri vištiena su rukola
Vištiena laimi su bet kokiu padažu ir prieskoniais. Tačiau su avokadu, rukola, medumi, bazilikais ir garstyčiomis ji ypač švelni ir pikantiška. Ši patiekalo versija džiugina aromatais, subtiliais antrojo plano kvapais ir poskoniu. Nepaisant gausaus pikantiškų ingredientų kiekio, jį paruošti nėra sudėtinga ir tai gali būti patiekalas net šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Vištieną apie 30 minučių virkite pasūdytame vandenyje su lauro lapu. Pomidorus perpjaukite per pusę, avokadą supjaustykite kubeliais. Žalumynus suplėšykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite medų, citrinos sultis, bazilikus, garstyčias ir alyvuogių aliejų.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite vištieną, pomidorus ir avokadą. Apšlakstykite juos paruoštu padažu.
Kategorijos