Aštri vištiena su rukola pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Aštri vištiena su rukola

Vištiena laimi su bet kokiu padažu ir prieskoniais. Tačiau su avokadu, rukola, medumi, bazilikais ir garstyčiomis ji ypač švelni ir pikantiška. Ši patiekalo versija džiugina aromatais, subtiliais antrojo plano kvapais ir poskoniu. Nepaisant gausaus pikantiškų ingredientų kiekio, jį paruošti nėra sudėtinga ir tai gali būti patiekalas net šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Aštri vištiena su rukola Žingsnis 1
Vištieną apie 30 minučių virkite pasūdytame vandenyje su lauro lapu. Pomidorus perpjaukite per pusę, avokadą supjaustykite kubeliais. Žalumynus suplėšykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Aštri vištiena su rukola Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite medų, citrinos sultis, bazilikus, garstyčias ir alyvuogių aliejų.

Žingsnis 3

Aštri vištiena su rukola Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite vištieną, pomidorus ir avokadą. Apšlakstykite juos paruoštu padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos