Publikavimo data: 2024-10-12
Aštri vištiena su terijakio padažu
Vištiena su terijakio padažu ruošiama aštraus saldžiarūgščio padažo pagrindu, pridedant aitriųjų paprikų. Mėsa būna minkšta, vidutinio saldumo, išskirtinio skonio ir aštrumo. Tokią vištieną galima ruošti kartu su mėgstamomis daržovėmis: žiediniais kopūstais, baklažanais, morkomis, svogūnais, šparaginėmis pupelėmis ar paprikomis. Vištieną su terijakio padažu galima patiekti su makaronais, ryžiais, frunchose, troškintomis, marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis kaip garnyrą.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite mėsą augaliniame aliejuje, kol taps auksinė.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką ir aitriąją papriką ir sudėkite į mėsą. Kepkite maišydami apie 5 minutes. Tada įpilkite terijakio padažo, juodųjų pipirų ir kepkite dar apie 5 minutes.
Kategorijos