Publikavimo data: 2025-08-20
Aštri vištiena vyno, imbiero ir česnakų padaže, kepta sezamo sėklose
Azijietiško stiliaus vištiena, bet šiek tiek pakeista pagal mūsų europietišką skonį, gali tapti nauju patiekalu mityboje. Toks klasikinių virtuvių mišinys sukuria puikų patiekalą, kuris yra naujas mūsų skonio receptoriams. Jame esantys prieskoniai ir prieskoninės žolelės taip dera tarpusavyje ir papildo vienas kitą, kad jų nereikia keisti. Tačiau galite eksperimentuoti, kad iš įprastos vištienos išgautumėte dar fantastiškesnį ir, atkreipkite dėmesį, mažai kalorijų turintį patiekalą.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sumaišykite tarkuotą imbierą, aliejų, smulkiai supjaustytą česnaką, žiupsnelį aitriosios paprikos, baltąjį vyną ir sojų padažą. Mėsą panardinkite į marinatą ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 2
Išimkite vištienos gabalėlius ir apvoliokite juos miltuose, sumaišytuose su sezamo sėklomis. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos