Publikavimo data: 2024-09-17
Aštrios bulvės su kepenėlėmis lecho
Skanios ir greitai paruošiamos bulvės su pikantiškomis natomis. Jos taip pat labai sotios.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus, sutarkuokite morkas.
Žingsnis 2
Į puodą storu dugnu įdėkite sviestą, ištirpinkite.
Žingsnis 3
Sudėkite morkas ir svogūnus, porą minučių pakepinkite keptuvėje.
Žingsnis 4
Supjaustykite kepenėles griežinėliais ir sudėkite į keptuvę, kepkite 2 minutes.
Žingsnis 5
Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, supilkite 300 g vandens, įmeskite lauro lapą ir palikite troškintis 10 minučių.
Žingsnis 6
Sudėkite aštriąsias paprikas ir lečo ir palikite troškintis dar 10 minučių.
Žingsnis 7
Susmulkinkite žaliuosius svogūnus. Į lėkštę sudėkite bulves ir kepenėles, pabarstykite žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos