Aštrios burokėlių salotos su česnaku ir majonezu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Aštrios burokėlių salotos su česnaku ir majonezu

Virti burokėliai labai naudingi skrandžiui ir širdies bei kraujagyslių sistemai. Jame gausu boro, mangano ir geležies. Yra viena liaudiška gudrybė: kad burokėlius būtų lengviau nulupti, po virimo juos reikia pamerkti į šaltą vandenį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Aštrios burokėlių salotos su česnaku ir majonezu Žingsnis 1
Burokėlius virkite, kol suminkštės. Nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka. Tada česnakų spaustuku sutrinkite česnakus ir sudėkite į tarkuotus burokėlius.

Žingsnis 2

Aštrios burokėlių salotos su česnaku ir majonezu Žingsnis 2
Salotas pagardinkite majonezu. Druskos ir pipirų pagal skonį, gerai išmaišykite. Atsargiai sudėkite į lėkštę ir papuoškite šviežiomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos