Publikavimo data: 2024-06-16
Aštrios daržovės su kiaulienos nugarine
Skanus ir sveikas patiekalas, moderniai patiekiamas, todėl jis ne tik apetitiškas ir patrauklus, bet ir vertas svečių stalo. Pergamente kepama mėsa ir daržovės leidžia gauti visas maistingąsias medžiagas. Šis kepimo būdas išsaugo jas nuo pradžios iki galo. Neskaičiuojant kepimo laiko, patiekalas gaminamas greitai ir apskritai nesudėtingai.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite juostelėmis, įberkite druskos ir pipirų, taip pat hmeli-suneli prieskonių ir augalinio aliejaus. Viską sumaišykite ir palikite marinuotis 20 minučių.
Žingsnis 2
Daržoves supjaustykite 0,5 cm apskritimais. Smulkiai supjaustykite petražoles. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Įjunkite 200 laipsnių temperatūros orkaitę.
Žingsnis 3
Pirmiausia ant pergamento sudėkite ¼ visų ingredientų. Pirmiausia sudėkite pomidorų griežinėlius. Tada cukinijas, mėsą ir baklažanus. Visus sluoksnius pasūdykite ir pabarstykite pipirais, ant kiekvieno uždėkite po žiupsnelį žolelių. Paskutinis sluoksnis - cukinijos ir tarkuotas sūris.
Žingsnis 4
Suvyniokite mėsą ir daržoves į pergamentą ir suvyniokite pergamento galus į saldainio formą. Taip pat suvyniokite ir kitas porcijas. Sudėkite juos ant kepimo skardos ir kepkite orkaitėje 35 minutes. Likus 5-7 minutėms iki kepimo pradžios atidarykite pergamento viršų, kad sūris paruduotų.
Kategorijos