Publikavimo data: 2024-05-26
Aštrios daržovių salotos su jūros gėrybėmis
Jūros gėrybės yra labai populiarios visame pasaulyje dėl nepakartojamo skonio ir vertingų maistinių medžiagų. Jūros gėrybių patiekalai laikomi pirmaujančiais pagal baltymų, jodo, vitaminų ir mineralų kiekį. Prie jūros gėrybių privalumų priskiriamas ir mažas jų kaloringumas, dėl kurio jos pelnė dietų ir sveikos mitybos šalininkų meilę.
Žingsnis 1
Nuluptą papriką, svogūną ir avokadą supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į gilų indą. Tada supjaustykite virtą vištienos filė griežinėliais ir pridėkite prie daržovių. Kiaušinį perpjaukite per pusę, krabų mėsą ir virtas krevetes marinuokite alyvuogių aliejuje ir krapuose.
Žingsnis 2
Pradėkite puošti salotas, tam į gražią lėkštę sudėkite pjaustytas daržoves, vištienos filė ir pusiau perpjautą kiaušinį. Šalia sudėkite marinuotas krevetes ir krabų mėsą, visą patiekalą užpilkite majonezo ir imbiero padažu. Salotas papuoškite įdarytomis alyvuogėmis ir patiekite.
Kategorijos