Aštrios ir spalvingos daržovės su kiaulienos nugarine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aštrios ir spalvingos daržovės su kiaulienos nugarine

Prie kiaulienos nugarinės pridėjus daržovių, žolelių padažo, česnakų, kalendrų ir kitų prieskonių galima patiekti visiškai kitokį patiekalą. Jis yra neapsakomai kvapnus, apetitiškas ir maistingas, nes jame yra beveik visų mineralų ir amino rūgščių, būtinų gyvybinei veiklai. Šį patiekalą galima patiekti namuose arba šeimos šventės proga. Be to, jam paruošti reikia nedaug laiko ir jis nėra sudėtingas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrios ir spalvingos daržovės su kiaulienos nugarine Žingsnis 1
Aštriu peiliu smulkiai supjaustykite petražoles ir krapus, peiliu sutrinkite česnaką, smulkiai sukapokite ir sumaišykite su žalumynais. Įberkite druskos ir gerai išmaišykite, kad žalumynai išleistų sultis.

Žingsnis 2

Aštrios ir spalvingos daržovės su kiaulienos nugarine Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite griežinėliais, svogūną - pusžiedžiais, o papriką - stambiais griežinėliais. Batonais supjaustytus baklažanus 15-20 minučių panardinkite į šaltą vandenį. Pomidorus, perpjautus skersai, 1-2 min. panardinkite į verdantį vandenį, tada į šaltą vandenį, nuimkite odelę ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Aštrios ir spalvingos daržovės su kiaulienos nugarine Žingsnis 3
Keptuvėje iš abiejų pusių apkepkite mėsą, sudėkite svogūną, šiek tiek pasūdykite ir uždengę dangčiu troškinkite 10-15 minučių. Sudėkite pomidorus, prieskonius, cukrų ir troškinkite dar 10 minučių.

Žingsnis 4

Aštrios ir spalvingos daržovės su kiaulienos nugarine Žingsnis 4
Baklažanus apkepkite atskiroje keptuvėje su augaliniu aliejumi. Toje pačioje keptuvėje lengvai apkepkite paprikas. Perkelkite jas į keptuvę su mėsa ir troškinkite 10-15 minučių, retkarčiais pamaišydami. Sudėkite žoleles ir česnakų padažą ir troškinkite dar 1-2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos