Aštrios kepenys su apelsinais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aštrios kepenys su apelsinais

Vištienos kepenėlės yra populiarumo rekordininkės tarp subproduktų. Tai skaniausia ir lengviausiai paruošiama paukščio dalis. Mūsų šeimininkai jas labai gerbia, jos jau seniai išsikovojo savo vietą jų virtuvėje. Neabejotinas vištienos kepenėlių privalumas yra tas, kad jos lengvai dera su daugeliu garnyrų, daržovių ir net vaisių. Siūlome jums ne visai įprastą kepenėlių su apelsinais receptą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrios kepenys su apelsinais Žingsnis 1
Paruoštas kepenis supjaustykite plonais griežinėliais. Jei turite noro ir laiko, galite prieš tai pamirkyti jas piene, tada jos bus minkštesnės. Kepenų gabalėlius pamirkykite miltuose.

Žingsnis 2

Aštrios kepenys su apelsinais Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Į keptuvę sudėkite kepenėles ir nuolat maišydami kepkite, kol jos iš abiejų pusių taps auksinės spalvos. Pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 3

Aštrios kepenys su apelsinais Žingsnis 3
Nuluptą apelsiną supjaustykite griežinėliais ir supjaustykite didelėmis skiltelėmis. Vieną griežinėlį padalykite į 3 dalis. Nepamirškite pašalinti kauliukų. Sudėkite apelsiną į keptuvę ir kepkite kartu dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos