Publikavimo data: 2025-08-20
Aštrios korėjietiškos morkos su rūkyta vištiena
Korėjietiškos morkos jau seniai populiarios Rytų virtuvėje. Tai ne tik skanus, bet ir labai sveikas užkandis. Ji teigiamai veikia regėjimą, padeda esant virškinimo sistemos sutrikimams, gerina kraujagyslių ir kapiliarų būklę. Korėjietiškos morkos naudojamos ne tik kaip savarankiškas patiekalas, bet ir kaip papildomas ingredientas įvairiuose receptuose. Vienas iš jų - korėjietiškų morkų, rūkytos vištienos, saldžiųjų kukurūzų ir džiūvėsėlių salotos. Nepaisant gausybės skirtingų skonių, visi komponentai sukuria puikiai suderintą, harmoningą patiekalą.
Žingsnis 1
Susmulkintą vištieną sumaišykite salotinėje su korėjietiškomis morkomis ir kukurūzais. Pridėkite smulkinto svogūno.
Žingsnis 2
Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Nepamirškite, kad morkose jau yra prieskonių. Gerai išmaišykite. Prieš pat patiekdami įberkite džiūvėsėlių.
Kategorijos