Aštrios korėjietiškos morkos su rūkyta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aštrios korėjietiškos morkos su rūkyta vištiena

Korėjietiškos morkos jau seniai populiarios Rytų virtuvėje. Tai ne tik skanus, bet ir labai sveikas užkandis. Ji teigiamai veikia regėjimą, padeda esant virškinimo sistemos sutrikimams, gerina kraujagyslių ir kapiliarų būklę. Korėjietiškos morkos naudojamos ne tik kaip savarankiškas patiekalas, bet ir kaip papildomas ingredientas įvairiuose receptuose. Vienas iš jų - korėjietiškų morkų, rūkytos vištienos, saldžiųjų kukurūzų ir džiūvėsėlių salotos. Nepaisant gausybės skirtingų skonių, visi komponentai sukuria puikiai suderintą, harmoningą patiekalą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Aštrios korėjietiškos morkos su rūkyta vištiena Žingsnis 1
Susmulkintą vištieną sumaišykite salotinėje su korėjietiškomis morkomis ir kukurūzais. Pridėkite smulkinto svogūno.

Žingsnis 2

Aštrios korėjietiškos morkos su rūkyta vištiena Žingsnis 2
Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų. Nepamirškite, kad morkose jau yra prieskonių. Gerai išmaišykite. Prieš pat patiekdami įberkite džiūvėsėlių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos