Aštrios korėjietiškos morkų salotos su traškiais marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aštrios korėjietiškos morkų salotos su traškiais marinuotais agurkais

Įprastą korėjietiškų morkų receptą galima paversti neįprastu pridėjus marinuotų agurkų. Agurkų sūrymas suteikia prieskonio ir patiekalas įgauna naują skonį. Jis greitai paruošiamas. Šaldytuve jį galima laikyti 5-7 dienas. Šį užkandį galima patiekti ir šventiniam stalui, ir kasdienai.
Gaminimo laikas
720 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Aštrios korėjietiškos morkų salotos su traškiais marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite sūrymą. Dideliame puodelyje sumaišykite actą, agurkų sūrymą, cukrų, druską ir gerai išmaišykite, kad druska ir cukrus šiek tiek ištirptų. Sudėkite prieskonius: maltus juoduosius pipirus, aštriąją raudonąją papriką, kalendrą, papriką, presuotą česnaką ir išmaišykite. Į dubenį su paruoštomis morkomis supilkite pusę sūrymo ir prieskonių, išmaišykite, tada supilkite likusį sūrymą ir vėl išmaišykite. Palikite 10 minučių, kad pritrauktų.

Žingsnis 2

Aštrios korėjietiškos morkų salotos su traškiais marinuotais agurkais Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų, įkaitinkite, suberkite svogūnus ir kepkite porą minučių. Karštą aliejų ir svogūnus supilkite ant morkų. Sudėkite agurkus ir viską išmaišykite. Uždenkite dangčiu, įdėkite į šaldytuvą 6-12 valandų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos