Publikavimo data: 2024-03-26
Aštrios paprikos žiemai
Daržovės yra vienas pagrindinių vitaminų ir kitų maistinių medžiagų šaltinių. Vasarą dažnai jas valgome šviežias, tačiau žiemą tai padaryti tampa sunkiau, todėl tokiai progai yra ideali paruošimo galimybė - virimas. Naudos žmogaus imunitetui koncentratas surinktas viename stiklainyje. Bulgariški pipirai yra puikus produktas sukti. Jį galima derinti su įvairiais marinatais ir daržovėmis. Svogūnai, pomidorai ir marinatas papildys ir pavers konservuotus pipirus nuostabiu ir visų mėgstamu patiekalu - lecho.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 2
Išimkite paprikos šerdį ir sėklas. Supjaustykite ją griežinėliais.
Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite dideliais griežinėliais.
Žingsnis 4
Aitriąją papriką supjaustykite žiedais.
Žingsnis 5
Paimkite blenderį ir į jo indą sudėkite susmulkintus pomidorus.
Žingsnis 6
Šviežius pomidorus sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Paimkite puodą ir sudėkite į jį visas daržoves.
Žingsnis 8
Į daržoves įberkite druskos, cukraus, acto, juodųjų pipirų žirnelių, lauro lapų.
Žingsnis 9
Sumaišykite visus ingredientus puode ir troškinkite 1 valandą.
Žingsnis 10
Perpilkite turinį į konservavimo stiklainius ir užsukite dangtelius su vyniotuvu. Pastatykite stiklainius apverstus aukštyn kojomis šiltoje vietoje, kol jie visiškai atvės.
Kategorijos