Aštrios tuno salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aštrios tuno salotos

Aštrios tuno salotos yra universalus patiekalas, kurį galite paruošti ir patiekti prie bet kokio šventinio stalo, banketo ar furšeto. Salotų lapai, švieži agurkai ir pomidorai prisotina salotas daugybe vitaminų. Savo ruožtu tunas, virti kiaušiniai ir bulvės suteikia salotoms maistingumo. O žalieji svogūnai, petražolės, alyvuogės kartu su neįprastu padažu padaro šias salotas pikantiškas, saikingai aštrias ir labai skanias.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrios tuno salotos Žingsnis 1
Bulves, agurkus ir pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į dubenį. Rankomis suplėšykite salotų lapus, smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus ir prieskonines žoleles ir suberkite jas prie daržovių. Tuno mėsą sutrinkite šakute, o kiaušinius supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite juos prie likusių ingredientų. Švelniai viską sumaišykite.

Žingsnis 2

Aštrios tuno salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotų padažą. Sumaišykite juoduosius pipirus, garstyčias, cukrų, druską, alyvuogių aliejų ir vyno actą. Išdėliokite salotas į lėkštes ir apšlakstykite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos