Publikavimo data: 2024-06-16
Aštrios vištienos kepenėlės, keptos su daržovėmis ir sūriu
Kepenėlės su bulvėmis ir daržovėmis, keptos su kvapniomis gruziniškomis žolelėmis hopli-suneli ir česnakais, su rudu sūriu - labai apetitiškas ir naminis patiekalas. Jis visada suburs prie stalo gausią šeimą ir skaniai pamaitins. Be to, jame yra visi produktai, kurie papildo vienas kitą ir harmoningai aprūpina visomis maistinėmis medžiagomis, kurių turėtų būti racione.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite apskritimais ir kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės. Tada perkelkite jas į kepimo indą, pabarstykite druska ir trupučiu pipirų.
Žingsnis 2
Kepkite kepenėles iš abiejų pusių po 3-4 minutes. Tada sudėkite jas ant bulvių, šiek tiek pasūdykite ir lengvai pabarstykite hopli-suneli.
Žingsnis 3
Supjaustykite saldžiąją papriką dideliais kubeliais, apkepkite iš abiejų pusių ir sudėkite ant kepenėlių. Taip pat supjaustykite svogūną ir lengvai pakepinkite.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Supjaustykite česnaką griežinėliais ir sudėkite ant paprikų. Pasūdykite, papipirinkite, pabarstykite žiupsneliu hopli-suneli, tada tolygiai paskirstykite kepintus svogūnus ir išdėliokite pomidorų griežinėlius. Pagardinkite trupučiu druskos ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite orkaitėje 30-35 minutes.
Kategorijos